Place2Party & Corona / Covid-19

Place2Party draagt jullie gezondheid hoog in het vaandel en volgt bijgevolg de nieuwe maatregelen die de overheid ons oplegt. Op onze events wordt gebruikt gemaakt van het Covid Safe Ticket (CST).

Uw COVID-certificaat wordt, naast uw aangekochte toegangsticket, een extra toegangsvoorwaarde.
Het “COVID-safe ticket” is geen apart document, u vindt het in de COVIDSafe app.

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in een van de volgende situaties:

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Door het gebruik van het CST vallen mondmasker, social distancing en CIRM/CERM-beperkingen weg.
Natuurlijk staat Place2Party in voor een degelijke crowd-management, voldoende sanitaire voorzieningen en een adequate ventilatie.

Houd onze sociale media in de gaten voor updates .

Wat is een geldig COVID-certificaat ?

Een vaccinatiecertificaat dat bewijst dat je volledig gevaccineerd bent tegen het COVID-19-virus. Je bent volledig gevaccineerd als je laatste prik minstens 2 weken geleden is.

Een herstelcertificaat dat aantoont dat je hersteld bent van COVID-19. Je had een positieve PCR-test die niet ouder is dan 180 dagen en je quarantaine is voorbij.

Een testcertificaat dat bewijst dat je een PCR-test onderging waarvan het resultaat negatief was (geldigheid = dag van de test + 2 dagen).

Waar kan ik deze COVID-certificaten vinden?

Deze zijn gratis digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld itsme).

Wat met mijn privacy?

Bij het scannen van de corona-certificaten op een evenement worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met de organisator of bewakingsfirma. Zij krijgen enkel jouw naam, voornaam en geboortedatum te zien, en of het certificaat voldoet aan de vereisten om binnen te mogen (bv. of het nog geldig is).

Wat is een Corona Safe Ticket?

Welke kledij is vereist?

Passende en deftige stadskledij is vereist: petjes, voetbalshirts, trainingspakken, sportschoenen, gescheurde jeans, kappen,…. zijn niet toegestaan. Op speciale evenementen of bij uitzonderlijke weersomstandigheden kunnen uitzonderingen worden gemaakt. Dit wordt steeds vooraf aangekondigd via onze social media kanalen.

Minimum leeftijd om toegang te krijgen?

De minimumleeftijd om toegang te verkrijgen is 21 jaar. (Je dient 21 jaar te worden in het jaar dat je Place2Party wil bezoeken). We houden ons aan deze regel en indien nodig kan de toegang tot de club geweigerd worden.

Wat zijn de openingsuren?

De discotheek opent elke zaterdag zijn deuren om 22u en sluit om 06u. Vanaf 01u enkel toegang voor vaste klanten. Kassa’s open tot en met 04u. Regelmatig zijn we ook open op zon- of feestdagen, neem hievoor regelmatig een kijkje op onze eventpagina of verneem het via de updates van onze social media kanalen.

Gewijzigde openingsuren september 2021:
zaterdag geopend vanaf 21:00 tot 03:00

Kledingstuk vergeten in de vestiaire.

Je kan ons hiervoor een mail sturen of via het contactformulier op onze website. We bekijken samen wanneer je kan langskomen om het voorwerp op te halen.

Voorwerp verloren in P2P.

Hiervoor kan je ons een mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.

Verjaardag vieren in P2P.

Feestvierders zijn steeds welkom in Place2Party! Je kan reserveren voor jouw verjaardag via onze Birthdays pagina.
Hou er echter rekening mee dat op dagen waarvoor aparte kaartenverkoop is voorzien, niet gereserveerd kan worden voor Birthdays.

Met een limousine van en naar P2P?

Uiteraard kunnen wij ervoor zorgen dat je in stijl aankomt! Je ons hiervoor een mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Op basis van de ingevulde informatie bekijken we samen de kostprijs voor vervoer.

CONTACT
Is een P2P lidkaart verplicht?

Om veiligheidsredenen dien je over een P2P lidkaart te beschikken.
Indien je nog niet in het bezit bent van een lidkaart bij jouw eerste bezoek, wordt deze aangemaakt tegen een éénmalige kost van €3.

Hiervoor dien je een geldige identiteitskaart voor te leggen aan de kassa.

Kan ik met de taxi naar huis?

Heb je een taxi nodig?
Contacteer Taxi Marco via 0476/52 86 51 of via lanoche2104@hotmail.com www.taximarco.be.

Is roken toegestaan in P2P?

Volgens de wet van 22 december 2009 is het verboden te roken in gesloten plaatsen toegankelijk voor het publiek.Place2Party beschikt over een afgesloten rookruimte. Indien het weer het toelaat kan er ook gerookt worden op het afgesloten terras achteraan.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Alle bars binnen P2P aanvaarden uiteraard cash, maar je kan ook betalen met Bancontact en Kredietkaarten zoals VISA en MasterCard.

Komen alle foto's van alle events online?

Niet alle foto’s van de afgelopen events komen online. Het gebeurt dat foto’s de selectie niet halen omdat ze onscherp of niet goed genoeg zijn.

Toegangsprijzen voor Place2Party.

De toegangsprijzen voor P2P zijn: €6 vóór middernacht, €8 na middernacht. Kassa’s open tot en met 04u. Aanmaak van een lidkaart is een éénmalige kost van €3, maar is om veiligheidsredenen verplicht. Zonder lidkaart heb je geen toegang tot de club.

Ik wil komen werken in Place2Party.

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerd personeel. Hiervoor kan je vrijblijvend jouw kandidatuur stellen via het contactformulier op onze website.

Aanmelden als BOB in Place2Party.

Meld je bij aanvang van de avond aan bij onze medewerkers aan de kassa. Je ontvangt een polsbandje als je duidelijk aangeeft dat je ‘BOB van de avond’ bent. Alvorens de club te verlaten, doe je aan de kassa een alcoholtest. Blaas je negatief, dan ontvang je 5 gratis P2P toegangstickets voor de komende weken.

Roeselaarseweg 75b
8820 Torhout