FAQ

Wij delen geen gegevens voor commerciële doeleinden.
Bij het scannen van de corona-certificaten op een evenement worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met de organisator of bewakingsfirma. Zij krijgen enkel jouw naam, voornaam en geboortedatum te zien, en of het certificaat voldoet aan de vereisten om binnen te mogen (bv. of het nog geldig is).

Passende en deftige stadskledij is vereist: petjes, voetbalshirts, trainingspakken, sportschoenen, gescheurde jeans, kappen,…. zijn niet toegestaan. Op speciale evenementen of bij uitzonderlijke weersomstandigheden kunnen uitzonderingen worden gemaakt. Dit wordt steeds vooraf aangekondigd via onze social media kanalen.

De minimumleeftijd om toegang te verkrijgen is 21 jaar. (Je dient 21 jaar te worden in het jaar dat je Place2Party wil bezoeken). We houden ons aan deze regel en indien nodig kan de toegang tot de club geweigerd worden.

De discotheek opent elke zaterdag zijn deuren om 22u en sluit om 06u. Vanaf 01u enkel toegang voor vaste klanten. Kassa’s open tot en met 04u. Regelmatig zijn we ook open op vrijdag, zon- of feestdagen, neem hiervoor regelmatig een kijkje op onze eventpagina of verneem het via de updates van onze social media kanalen.

Je kan ons hiervoor een mail sturen(link eronder om te mailen naar birthdays@place2party.be) of via het contactformulier op onze website. We bekijken samen wanneer je kan langskomen om het voorwerp op te halen.

Hiervoor kan je ons een mail sturen(link eronder om te mailen naar birthdays@place2party.be of het contactformulier op onze website invullen.

Feestvierders zijn steeds welkom in Place2Party! Je kan reserveren voor jouw verjaardag via onze Birthdays pagina(link naar birthdays).
Hou er echter rekening mee dat op dagen waarvoor aparte kaartenverkoop is voorzien, niet gereserveerd kan worden voor Birthdays.

Om veiligheidsredenen dien je over een P2P lidkaart te beschikken.
Indien je nog niet in het bezit bent van een lidkaart bij jouw eerste bezoek, wordt deze aangemaakt tegen een éénmalige kost van €3.

Hiervoor dien je een geldige identiteitskaart voor te leggen aan de kassa.

Heb je een taxi nodig?
Contacteer Taxi Marco via 0476/52 86 51 of via lanoche2104@hotmail.com www.taximarco.be.

Volgens de wet van 22 december 2009 is het verboden te roken in gesloten plaatsen toegankelijk voor het publiek. Place2Party beschikt over een afgesloten rookruimte. Indien het weer het toelaat kan er ook gerookt worden op het afgesloten terras achteraan.

Alle bars binnen P2P aanvaarden uiteraard cash, maar je kan ook betalen met Bancontact en Kredietkaarten zoals VISA en MasterCard.

Niet alle foto’s van de afgelopen events komen online. Het gebeurt dat foto’s de selectie niet halen omdat ze onscherp of niet goed genoeg zijn.

De toegangsprijzen voor P2P zijn: €6 vóór middernacht, €8 na middernacht. Kassa’s open tot en met 04u. Aanmaak van een lidkaart is een éénmalige kost van €3, maar is om veiligheidsredenen verplicht. Zonder lidkaart heb je geen toegang tot de club.

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerd personeel. Hiervoor kan je vrijblijvend jouw kandidatuur stellen via het contactformulier op onze website.

Meld je bij aanvang van de avond aan bij onze medewerkers aan de kassa. Je ontvangt een polsbandje als je duidelijk aangeeft dat je ‘BOB van de avond’ bent. Alvorens de club te verlaten, doe je aan de kassa een alcoholtest. Blaas je negatief, dan ontvang je 5 gratis P2P toegangstickets voor de komende weken.